ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ένα καμπινγκ αξέχαστο για τους παλιούς κατασκηνωτές και αλησμόνητο για τους νέους. Το νέο κάμπινγκ στο Χορευτό "Chorefto Camp" είναι ριζικά ανανεωμένο στην παλιά του θέση και φιλόξενο όσο ποτέ. Το Χορευτό είναι ένα όμορφο παραθαλάσιο χωριό του Αιγαίου κοντά στην Ζαγορά Πηλίου.

Η ιστορία του Χορευτού είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Ζαγοράς καθώς το Χορευτό ήταν το ιστορικό λιμάνι της Ζαγοράς απ' οπου τα ξακουστά Ζαγοριανά Καράβια ξεκίνησαν την Ναυτιλιακή τους δραστηριότητα στην Ευρώπη και στην Ασία. Ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ευχάριστα Βουνό και Θάλασσα μέσα σε ένα πλούσιο και βλαστώδες τοπίο ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου. Η παραλία έχει μήκος 2,5χλμ και είναι γνωστή για την ανάλαφρη άμμο της και τα πεντακάθαρα νερά της.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ

Ταξιδέψτεε στην καρδιά της Ελλάδας. Ζήστε την Ζωή σας δυνατά και γιορτάστε όλα όσα αγαπάτε....Φύση και Πολιτισμός.

WE ARE WILD

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε αναμνήσεις που δεν μπορείτε να περιγράψετε με λέξεις. Αφεθείτε στις πιο γοητευτικές γωνιές του Πηλίου, σε ένα βουνό γεμάτο μοναδικά και αξέχαστα χρώματα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Αφήστε τις αισθήσεις σας να χαλαρώσουν μέσα στην φυσική ομορφιά του Αιγαίου. Δοκιμάστε Ιστιοπλοία, κολύμπι ή απολαύστε ένα χαλαρωτικό παραθάλασσιο περίπατο. Ζήσε μια Ζωή που θα σε κάνει να νιώθεις καλά μέσα σου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ
ΦΑΓΗΤΟ  ΠΟΤΟ
Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Explore the Area

Το Πήλιο, απο τα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδας, πλούσια και πυκνή βλάστηση , μαγευτικά δάση, ρυάκια και εκπληκτικές παραλίες. Η περιοχή συνδυάζει άριστα τις χαρές της Θάλασσας και την ομορφιά του Βουνού σε έναν απόλυτο συνδυασμό.

Read more

 Activities

Το camp μας αλλά και η γύρω περιοχή μας έχει να προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Κολύμπι σε γνωστές αλλα και λιγότερο κοσμικές παραλίες, θαλάσσιες εκδρομές, καγιάκ, θεματικές βραδιές και πάρτυ. Ιστιοπλοία, πεζοπορία και ποδηλασία Βουνού για τους πιο τολμηρούς.

Read more